ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ

 
 
 
TRUCK & BUS SERVICE SIGALAS - VALVIS
Συνεργείο Βαρέων Οχημάτων Σαντορίνη
 
Το συνεργείο βαρέων οχημάτων Truck & Bus Service Sigalas - Valvis το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Βόθωνα της Σαντορίνης είναι δίπλα σας για περισσότερα από 50 χρόνια προσφέροντάς σας ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, για την σωστή συντήρηση και επισκευή φορτηγών, λεωφορείων και σκαφτικών μηχανημάτων.

Tο συνεργείο μας αποτελείται απο εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονα εργαλεία και τα κορυφαία ανταλλακτικά της αγοράς. Έτσι μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας μπορεί να σας εγγυηθεί την άριστη λειτουργία του επαγγελματικού σας οχήματος.
 
 
 

   

   

   
   
  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ
   Έξειδικευμένο & έμπειρο προσωπικό
    Σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα
    Κορυφαίες υπηρεσίες
    Άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση
    Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών
    Ανταγωνιστικές τιμές
   
   
  Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την επισκευή ή την συντήρηση βαρέων οχημάτων όπως φορτηγών λεωφορείων αλλά και σκαφτικών μηχανημάτων. Χρησιμοποιούμε πάντα σύγχρονα εργαλεία και κορυφαία ανταλλακτικά για εγγυημένο αποτέλεσμα. 

Ελάτε στο συνεργείο μας για να εξυπηρετηθείτε άμεσα από το έμπειρο προσωπικό μας. Είμαστε δίπλα στον επαγγελματία οδηγό ανά πάσα ώρα και στιγμή.  

     

     

   

 

 


 

 

 ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ 

το συνεργείο μας στην περιοχή του Βόθωνα της Σαντορίνης για να λάβετε άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση ή επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε κάποιο ραντεβού.